Akumulator je ključen del vsakega avta

Akumulator ali baterija omogoča zagon motorja ter oskrbo električnih porabnikov v vsakem avtomobilu. Nekateri novejši avti imajo celo do dva akumulatorja. Eden od njiju skrbi za zagon, drugi pa za oskrbo porabnikov. 

Električnih porabnikov v sodobnem avtu ni malo. To so, na primer, svetila, motorji za pomik stekel ali sedežev, grelniki sedežev, klimatizacija, varnostne naprave in številne naprave, ki so namenjene zabavi, kot je avdio sistem. 

(more…)

Zakaj so SoftShell jakne odličen promocijski tekstil?

SoftShell jakne so klasično športna vrhnja oblačila z materiali, ki so idealni za športne aktivnosti tudi v zimskih mesecih. Oblačilo je sestavljeno iz več plasti, ki ščitijo telo pred mrazom in vetrom. Prav tako so vetrovke zelo udobne za nošenje, mogoče pa jih je kombinirati z različnimi športnimi kosi oblačil. 

(more…)

Domena hr je boljša izbira od comhr

Domena .hr velja za nacionalno domeno Hrvaške, ki jo lahko registrirajo tako fizične kot pravne osebe, vendar z nekaterimi omejitvami. Njena registracija vas bo stala okoli 100 evrov, iz česar lahko sklepate, da je domena .hr ena od najdražjih domen na svetu. Vsekakor pa obstaja še cenejša različica tovrstne domene. To je domena .com.hr, ki jo lahko registrirate kot fizična ali pravna oseba; in to brez omejitev za približno 10 evrov. 

(more…)
Spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje in trženjske kampanje na svetovnem spletu

Spletno oglaševanje, internetni in digitalni marketing uporabljajo različne metode, katerih cilj je povečanje vidnosti internetnega mesta, prodajna optimizacija strani ter spletnih oglasov ter povečanje prodaje produktov in storitev v spletnih trgovinah. 

Digitalno trženje na svetovnem spletu je podvrženo nenehnim spremembam, zato se mora oglaševalska kampanja prilagajati tržnim trendom, interesom potrošnikov in drugim dejavnikom, ki vplivajo na nenehne spremembe. Nenehno se spreminjajo tudi algoritmi iskanja, pri tem pa je potrebno uvajati nove in boljše tehnologije. Pomemben segment internetnega marketinga so tudi Google AdWords kampanje.

(more…)

Registracija brezplačne hr domene za hrvaške podjetnike

Brezplačna hr domena je na voljo za registracijo in uporabo za podjetja in samostojne podjetnike, ki svojo dejavnost opravljajo v državi Hrvaški. Carnet domena z najvišjo oznako državne ravni oziroma TLD države Hrvaške je na voljo tudi za fizične osebe, vendar je v tem primeru potrebno doplačilo pri registraciji. 

(more…)

Prihranimo barvo pri uporabi kartuš

Uporaba tiskalnika igra vedno večjo vlogo v vsakem domu in pisarni. Večinoma vsi uporabljamo navadne barvne tiskalnike, ki uporabljajo kartuše. Pri vsakodnevnem tiskanju pa lahko hitro porabimo vse barve in potrebno je kupiti nove. Tako imamo lahko dokaj velike stroške skozi leto za potrošni material našega v naši pisarni. V tem članku bi vam pa radi pokazali, kako prihranimo pri porabi barve in najbolje izkoristimo naš tiskalnik za čim večjo izdelavo kopij.

(more…)

Strešni nosilci in njihova uporaba

Včasih nam v avtih preprosto zmanjka prostora, zato si moramo dodaten prostor iskati kje drugje. Najboljša rešitev je streha avta, vendar mora biti ustrezno opremljena, da lahko nanjo postavimo tovor oziroma večje predmete, za katere v notranjosti vozila nimamo dovolj prostora. 

Strešni nosilci, ki jih lahko enostavno in hitro pritrdimo na streho avta, so odlična rešitev, s katero si pomaga nešteto uporabnikov. Pred nakupom take opreme pa morate biti previdni. V nadaljevanju vam bomo zaupali, s kakšnimi lastnostmi se morajo ponašati strešni nosilci in kje lahko kupite najbolj kakovostne strešne nosilce

(more…)

Katalizator – del izpušnega sistema motornih vozil

Katalizator velja za del izpušnega sistema vsakega motorja. Njegova glavna funkcija je prečiščevanje izpušnih plinov. Zanj je značilno, da lahko vsebuje keramično ali pa kovinsko sredico. Nanjo je nanesen tanek sloj ene od žlahtnih kovin, to je lahko platina, rodij, iridij ter druge podobne kovine. Od vrste avtomobila pa je odvisno, kje natanko se katalizator nahaja.

(more…)
Domena .si je za slovenska podjetja najboljša izbira

Url naslov za spletno stran

Domena .si je gotovo najboljša izbira url naslova, če želite imeti spletno stran, ki bo namenjena slovenski publiki oziroma bo delovala v slovenskem prostoru. Takšna končnica seveda nikakor ni edina možnost, ki jo imate na voljo, je pa vsekakor zelo univerzalna in v Sloveniji zelo pogosto uporabljena. Zato je tudi najbolj varna in zanesljiva izbira, saj slovenski spletni obiskovalci takrat, ko na internetu iščejo slovenske spletne strani avtomatično vpišejo prav url naslov, ki se konča s končnico .si. Naj ima torej takšno končnico tudi vaša spletna stran!

(more…)

Industrijski transportni voziček za enostavno prevažanje tovora

Kvaliteten, lahek in ročno upravljan transportni voziček, izdelan iz aluminija, jekla ali najlona, je v industrijskih obratih, skladiščnih enotah in drugih podjetjih namenjen za prevažanje različnega tovora, pošiljk, palet, zabojnikov in drugo. Ta oprema vsekakor olajšuje delo delavcem v različnih industrijah, saj ima veliko nosilnost tovora, z nakladalnimi ploščami v različnih velikostih in kakovostnimi vrtljivimi ali nepremičnimi kolesi iz gume v različnih premerih. 

(more…)