Vrata

MizarstvoSobočan izdeluje po naročilu tudi vrata in sicer v različnih izvedbah. Z leti, se vrata obrabljajo in slej ko prej nastopi trenutek, ko jih je potrebno zamenjati, saj jim nobena vrsta obnove in vzdrževanja ne more več vrniti starega videza. Takrat se je potrebno odločiti za nakup novih vrat. V tem primeru se moramo tega opravila lotiti strateško, tako da imamo skrbno izdelan plan, kakšen videz naj ustvari prostor, v katerega bomo namestili nova vrata. To pomeni, da ni nujno stara krilna vrata zamenjati z novimi krilnimi vrati, ampak lahko zamenjamo izvedbo vrat in s tem prostor nekoliko spremenimo in posodobimo.

Notranja vrata, ki jih izdeluje Mizarstvo Sobočan, so vrhunske kakovosti, kar pomeni, da so izdelana iz kvalitetnega materiala in upoštevajoč najsodobnejše standarde. Za kvaliteto vrat je zelo pomembno, da imajo kvalitetne okvirje. Uporaba nekaterih prostorov je takšna, da morajo biti vrata ojačena. To zlasti velja za prostore, kjer je vstopov in izstopov veliko. V stanovanjih, kjer je število članov večje, so to zlasti dnevni prostori, kuhinje in toaletni prostori. Za te prostore so zlasti primerna nekoliko bolj robustna notranja vrata z ojačenimi okvirji.

Mizarstvo Sobočan izdeluje tudi furnirana vrata, ki so obložena z mdf ploščo in masivnimi nalimki na robovih, zaradi katerih je vzdržljivost vrat večja. Podboji teh vrat so lahko izdelani bodisi iz masivnega lesa bodisi iz iverice, odvisno od okusov, ki jih ima kupec.

Številni kupci se odločajo za to, da bi imeli vrata, ki so pobarvana v različne barve. Razlog je po navadi estetski, saj lahko z barvno kombinacijo pohištva in vrat ustvarimo izjemne prostorske učinke, ki nam jih bodo zavidali prijatelji in sosedi. Mizarstvo Sobočan ponuja barvna vrata po RAL in NCS lestvici, ki so lahko izdelana tako iz masivnega lesa kot tudi iz mediapana.

Vrata pa je možno izdelati tudi povsem po lastni meri. Mizarstvo Sobočan bo upoštevalo različne okuse in jih zadovoljilo s kreativno rabo okrasnih letvic, steklom in intarzijami. Vrata so namreč v samem prostoru izjemno pomemben element, tako iz vidika funkcionalnosti kot estetike, zato je pomembno, da so všečne tistim, ki jih največ uporabljajo. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na kvaliteto ključavnic, brez katere vrata ne morejo služiti svojemu osnovnemu namenu, to je zapiranju prostora.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *