Kavč postelja

Ste marsikdaj v stiski s prostorom in je ravno pomanjkanje prostora glavni krivec za to, da pri vas ne morejo prespati nobeni gostje? Bi rad vaš otrok na obisk povabil svojega prijatelja, pa ta nima kje prespati? Marsikatero gospodinjstvo se srečuje s to težavo, saj je v majhno stanovanje res težko dodati še eno posteljo, na kateri bi lahko vaši gostje prespali. Odlična rešitev za vas je kavč postelja – kos pohištva, ki v sebi združuje tako kavč kot tudi posteljo.

Predstavljajte si, da vaš kavč zvečer enostavno raztegnete in iz njega naredite dodatno posteljo, ki lahko reši vašo prostorsko stisko. Na njem lahko spi ena ali dve osebi, zjutraj pa se postelja enostavno zloži in se spremeni nazaj v kavč, na katerem lahko nato berete, počivate ter gledate televizijo. Kavč postelja je odlična rešitev za vsa stanovanja, ki jih pesti prostorska stiska in ki bi rada tu in tam prenočila dodatne goste. Ne samo, da kavč postelja nudi dodatno ležišče, ampak je le-to ob vsem tem tudi udobno. Zagotovo nihče nima rad, da mora spati v spalni vreči na trdnih tleh. Kavč postelja poskrbi, da bodo vaši gostje noč prebili na mehkem in udobnem, zjutraj pa se bodo zbudili sveži in spočiti.

Še ena izmed prednosti tega čudovitega dela pohištva je, da za zlaganje ali raztegovanje ne potrebujete veliko časa, celoten proces pa je tako enostaven, da ga lahko izvede tudi otrok. Iz kavča najprej poberete blazine, nato pa njegovo sredo potegnete navzgor. Kavč se bo tako raztegnil in ustvaril dodatno ležišče v manj kot dveh korakih.

Prednost kavč postelje je tudi to, da je izdelana iz odpornih materialov, ki se ne uničijo med odpiranjem in zapiranjem postelje. Pomembno je tudi, da dimenzije tega kavča, ko je zložen, ne presegajo dimenzij vrat. To pomeni, da je dostava v stanovanje enostavna in kavča pred tem ni potrebno razstavljati in nato spet sestavljati. Kavč posteljo samo kupite in jo nato odnesete v vašo dnevno sobo, kjer bo počakala na vaše goste. Mnogi tudi mislijo, da je kavč postelja zaradi mehanizma odpiranja zelo težka in da jo je nemogoče premikati po stanovanju. Da, res je, da obstajajo določene zastarele verzije, ki lahko tehtajo kar precej kilogramov in so robustne ter jih težko premikamo. A moderne verzije so izdelane iz posebnih, lahkih materialov, ki ne tehtajo veliko, takšno kavč posteljo pa zelo enostavno premikamo po stanovanju.  

Kavč postelja ima zagotovo ogromno prednosti, ki pridejo do izraza predvsem v stanovanju, ki ga pesti prostorska stiska. Če ste v dilemi in še vedno oklevate pri nakupu tega kosa pohištvene opreme, pretehtajte prednosti, ki vam jih kavč postelja prinese. Videli boste, da je to odlična rešitev za vaše težave s prostorom.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *