Kegerator EdgeStar KC-2000 je popoln začetniški komplet

Kegerator EdgeStar KC-2000 je popoln začetniški komplet, ki zagotavlja glavne značilnosti dražjih enot. Na voljo je v črni barvi ali iz nerjavečega jekla.

Prednosti

  • Shranjevanje 59 in 29-litrskih sodčkov
  • Temperaturno območje med 0 in 4°C
  • Zaščitna kovinska talna plošča za stabilnost in trpežnost
  • Dvodelni pladenj za kapljice

Priložen je stolp za točenje piva iz nerjavečega jekla, kromiran pipa iz medenine, spojnica, enojni regulator, cev za pivo, cev za zrak, 2-kilogramska jeklenka za CO2, ključ za pipo in ročica za pipo.

Slabosti

Ni sposoben točiti nekaterih priljubljenih blagovnih znamk piva.

Najbolj prodajan kegerator podjetja Edgestar je Edgestar KC2000. To je kegerator po začetni ceni, ki bo ustrezal potrebam večine ljudi, ki iščejo kegerator polne velikosti za domače ali komercialno pivo. Če ne želite porabiti veliko denarja za bolj robusten sistem, potem je ta lahko vaš zmagovalec. Za nekaj več kot 400 – 500 dolarjev, je kegerator Edgestar KC2000 odlična izbira.

Edinstar KC2000 z dvojno pipo je bil moj prvi nakup kegeratorja. Je eleganten in tanek, zato se dobro prilega v dnevno sobo, ne da bi bil videti neprimeren ali neroden. Pravzaprav je bilo težko opaziti, da je sploh tam, zato vam ni treba skrbeti, da bi v vaši hiši izstopali. Najboljše pri tem kegeratorju je, da je zanesljiv in ima NSF odobrene zračne in pivske cevi za komercialno rabo, ki so izpolnile stroge standarde za varnost hrane in javnega zdravja.

KC2000 ima nekaj pomanjkljivosti. Ena je, da proizvaja kar nekaj hrupa. Če ga hranite v kleti ali garaži, ga verjetno ne boste slišali, vendar v mirnem okolju, kot je recimo dnevna soba, boste opazili očitno delovanje motorja. Prav tako lahko povzroči pokajoč hrup zaradi raztezanja delov. Če naletite na to težavo, je najbolje, da se obrnete na Edgestar za del, ki bo odpravil težavo.

Na splošno je to zanesljiv začetniški kegerator.

V tej kategoriji preberite še: