Lastnosti snežne freze Ariens Deluxe 28

Močna armaturna plošča iz jekla

Za razliko od drugih armaturnih plošč, ki so narejene iz poceni steklenih vlaken ali tanke plastike, je armaturna plošča iz jekla pri Ariens Deluxe 28 SHO močna, vzdržljiva in ohranja nadzor na dosegu roke.


Zmogljiv, velik sveder, ki meče več snega

Nazobčani sveder je sposoben kopati, zrezati in iztisniti celo zgoščen sneg v impeler in nato končno ven iz cevi. Poleg tega nazobčani noži z lahkoto zarežejo v najtežji sneg in led. S 36-imi centimetri je sveder precej večji od svedrov v drugih snežnih frezah. Vendar pa njegova velika velikost omogoča, da čistite večje količine snega, tudi če je težak in stisnjen.

Povečana moč in vzdržljivost z ohišjem iz litega železa

Medtem ko je večina snežnih frez opremljenih z aluminijastimi ohišji, ima Ariens Deluxe 28 SHO ohišje z visoko obremenitvijo, izdelano iz litega železa komercialne kakovosti. Torej, kovinsko ohišje ni samo sposobno zagotoviti večjo moč in podaljšano življenjsko dobo, ampak obljublja tudi legendarno vzdržljivost in izjemno zmogljivost. Poleg tega ima model tudi sistem, s katerim lahko zaklenete obe ročici. Tako lahko z eno roko nastavite vrtenje cevi med premikanjem.

Snežne pnevmatike za globlje kopanje

Pnevmatike na modelu Ariens Deluxe so pnevmatike za sneg X-trac, ki merijo 41 x 12 cm. Ker so te pnevmatike večje v primerjavi z Polar Trac pnevmatikami, lahko zagotovijo boljši oprijem na snegu. Zasnovane so tako, da kopajo globlje v mokri sneg za najboljši oprijem. Poleg tega lahko z neobveznimi verigami za pnevmatike celo povečate oprijem!

V tej kategoriji preberite še: