Za koga so strešni nosilci za avto primerna izbira?

Morda so strešni nosilci za avto navdušili tudi vas, a se morate vprašati, če jih zares potrebujete. Če se vam zdi, da vam v notranjosti avtomobila nenehno zmanjkuje prostora in nadvse radi potujete z veliko potovalno vsebino, potem je to zagotovo prvi pokazatelj, da je tovrstna dodatna avtomobilska oprema verjetno primerna tudi za vas.

Na trgu so na voljo tudi strešni nosilci za avto, ki so narejeni povsem po meri vozila. Slednje pomeni, da vam zaradi popolnega prileganja lahko ponudijo večjo varnost pri prevažanju tovora na strehi vašega avta.

Privoščite si dodatni prostor v prtljažniku avtomobila

Številni med vami pogosto čutite potrebo po dodatnem prostoru v prtljažniku vašega avtomobila. V tem primeru lahko tovor prestavite tudi na streho. Izbrati pa boste seveda morali kakovostne strešne nosilce, ki vam bodo lahko ponudili povsem varno in brezskrbno pot.

strešni nosilci za avto z varnostno ključavnico
Strešni nosilci za avto z dodatno varnostno ključavnico preprečujejo odtujitev nosilcev oz. tovora.

Na voljo so sistemi strešnih nosilcev za avto, ki so nadgrajeni z dodatno varnostno ključavnico. Slednje preprečuje morebitno odtujitev strešnih nosilcev oziroma tovora.

Višji nivo kakovosti avtomobilskih strešnih nosilcev

Če vas zanimajo strešni nosilci za avto, potem je najbolje, da se odločite za takšne, ki sodijo v višji nivo kakovosti in so opremljeni z vsemi certifikati. Slednje dokazano povečuje varnost v prometu.

Zapomnite si tudi, da je izjemno pomemben dejavnik pri nakupu avtomobilskih strešnih nosilcev tudi njihova oblika. Aerodinamična oblika omogoča vožnjo brez dodatnega neprijetnega bobnenja, ki ga lahko sicer ustvarjajo strešni nosilci za avtomobil.

Strešni nosilci za kombinirana ali tovorna vozila

Opazili boste, da so na trgu na voljo najrazličnejši nosilci za streho vozil. Med drugim lahko izberete nosilce za streho tovornega ali pa kombiniranega vozila.

Omenjene nosilce za streho vozila odlikuje izjemna in robustna kakovost z visoko nosilnostjo – do 200 oziroma 50 kilogramov na posamezno prečko. Obenem nudijo dovršen in popolni dizajn z vrhunsko izvedbo.

Oglejte si kako se enostavno namestijo tipski tovorni strešni nosilci za avto z visoko nosilnostjo

Kljub temu da so strešni nosilci za tovorna vozila zelo kompaktni so oblikovani aerodinamično in kot takšni nudijo prijetno in udobno vožnjo. Prečke na gornji strani so prevlečene s posebno gumo, ki ne drsi. Nan vseh stranicah imajo kanale za montažo dodatkov.

Najrazličnejši tipi nosilcev za strehe vozil so vam za ogled na voljo tudi na spletnih straneh ponudnikov oziroma proizvajalcev.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *