Ugoden najem kombija

V času selitve, večjih nakupov, dostave naših izdelkov ali prevoza velikih kosov opreme, potrebujemo dostavno vozilo. Le to ima marsikdo težko v lasti, posebej kadar gre za izredne prevoze. V tem primeru se investicija v nakup dostavnega vozila ne izplača. A vendarle obstaja možnost najema, ki je optimalna izbira za občasne prevoze večjih predmetov.

Hitre selitve s kombijem

Si predstavljate selitev brez večjega vozila? Kdor je moral menjati prostor bivanja in si ni mogel privoščiti večjega vozila, bi vam lahko povedal, da je
najem kombija obvezna naložba. V času bivanja na nekem področju potrebujemo za življenje tudi nekatere večje predmete, ki jih ni lahko prepeljati z osebnim vozilom. To so na primer kolesa, razne omarice, nenazadnje tudi vsa oblačila potrebujejo prostor za prevoz. Brez kombija moramo z osebnim vozilom večkrat prepeljati razdaljo od starega do novega doma, kar pa stane več kot najem kombija.

Dostava naših izdelkov

Kadar dostavljamo naše lastne izdelke redno, se investicija v dostavno vozilo izplača. Sicer pa si lahko tako vozilo omislimo le enkrat na mesec ali nekajkrat letno. V odvisnosti od časa dostav, si naredimo izračun in ugotovimo, kakšni so stroški nakupa ali izposoje. Ne smemo pozabiti všteti vseh stroškov amortizacije in k njim prišteti dodatnih 30 do 50 odstotkov, ki jih hranimo za primere nepričakovanih popravil vozila. Odločitev za najem hitro postane bolj ugodna varianta, kadar dostavljamo poredko.

Nakup pohištva

Ob opremljanju novega stanovanja ali hiše pride dostavno vozilo prav tako v poštev. Nekaj večjih nakupov sicer lahko dostavijo kar prodajalci iz trgovine, ki ponujajo tudi možnost montaže. A kadar montiramo pohištvo v lastni izvedbi in kupimo več kosov pohištva v različnih trgovinah, moramo pomisliti na možnost najema kombija. Ta je lahko ugodnejši od ponudbe trgovine, pri kateri plačamo še čas, ki ga potrebujejo prodajalci za dostavo.

Pomembno je, da si ob večjih dogodkih, ki zahtevajo prevoz večjih predmetov, ne povzročamo nepotrebnega stresa. Če izračunamo, da nam dostavno vozilo prihrani skrbi, moramo tudi to dejstvo vključiti v enačbo. S tem se zavemo da tudi naš čas in trud veliko šteje pri izračunu, ali se najem izplača ali ne. Nič ne prepuščajmo naključju in obiščimo spletno stran najel.bi.

Avtomobilski katalizator je naprava za pretvarjanje škodljivih izpušnih plinov, ki nastajajo v motorjih z notranjim izgorevanjem. Preberi več …

Strešni nosilci se najbolj uporabljajo za transport športne opreme kot so, kolesa in oprema za zimske in vodne športe. Preberi več …

V tej kategoriji preberite še: