Poročne obleke

Barve poročnih oblek za jesen 2010

Po pregledu dizajnov in katalogov, ki imajo poročne obleke smo si ustvarili vpogled v najbolj verjetne trende poročnih oblek za konec tega leta. Jesen je lep letni čas, ko narava pokaže svojo barvitost, zato je v zadnjih nekaj letih postala zelo priljubljen letni čas, jeseni si je obljubilo zvestobo že veliko parov.

Na spletni strani Bridesmaids, se nagibajo k pastelnim in močnim razkošnimi barvami. Tako bodo trendovske barve višnje, slive in karmina, ki se bodo izravnale z gorčično rumeno, zlato in antično belo.

Nekateri drugi modni svteovalci, za trende poročnih oblek jeseni 2010, dajejo veliko poudarka tančicam, ki imajo tudi sicer že dolgo zgodovino in vlogo pri poroki. Predstavljajo namreč čistom, nedolžnost in skromonost, ter skrivajo nevesto pred zlobnim očesom. Tančice so lahko različnih dolžin, najbolje da se dopolnjujejo z vlečko.
Pri Crystalbridals pa prisegajo na poročne obleke, ki se jih lahko opiše z pridevniki sveža, prikupna, živahna. Pravijo, da je čas za odmik od tradicije v smislu nošenja kratke poročne obleke.

Seveda pa so aktualne tudi klasične poročne obleke, ki pravzaprav nikoli ne izginejo popolnoma iz modnih trendov. Kakšno obleko si boste izbrale, je tako odisno od vas samih. Izberite pač tisto v kateri se boste dobro počutile in ki bo še dopolnila vašo naravno žensko lepoto.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *