Izdelava folijskih reklamnih napisov po meri

Folijski reklamni napisi, izdelani iz samolepilne folije, zagotavljajo trajnost, saj folija ponuja 7-letno garancijo na vremenske vplive, krčenje in obstojnost barve. Napisi so na voljo v različnih velikostih, barvah ter lahko vključujejo logotipe, znake, like, simbole itd. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami podjetje Promotion zagotavlja strankam maksimalno učinkovito in estetsko izvedbo napisov. Barvna paleta folije obsega približno 200 barv, razporejenih po barvnih lestvicah Pantone in RAL.

Z računalniško obdelavo osnutkov lahko ustvarijo folijske reklamne napise vseh oblik, velikosti in izvedb, obogatene s senčenjem, poudarjenimi konturami in drugimi grafičnimi elementi. Postopek vključuje skeniranje, vektorizacijo osnutka ter optimizacijo za natančno izrezovanje folije. Uporabljajo visokokakovostno samolepilno folijo belgijskega proizvajalca MAC-TAC Inc, ki je že 15 let zanesljiva izbira v podjetju Promotion. Po potrebi pa lahko uporabijo tudi folije drugih priznanih proizvajalcev, kot so 3M, Awery in drugi.

Kako poteka montaža reklamnih napisov

Montaža napisov, ki vključuje lepljenje, predstavlja zahteven proces, zato strankam odsvetujejo, da se lotijo samostojnega izvajanja lepljenja. V večini primerov je montaža že vključena v ceno izdelave napisov in jo strokovno izvede podjetje Promotion. S tem je zagotovljena kakovostna montaža, ki strankam omogoča brezskrbno pridobitev končnega izdelka. Reklamni napisi so estetsko in trajno pritrjeni, brez neželenih mehurčkov ali napak pri aplikaciji.

Ustvarjalnost pri izdelavi folijskih reklamnih napisov

Podjetje Promotion se izkaže kot strokovnjak v izdelavi profesionalnih reklamnih sistemov. Nudijo izdelavo 3D reklamnih napisov, ki odlično poskrbijo za večjo prepoznavnost in predstavitev podjetja, lokalov ali trgovin. 3D reklamni napisi so na voljo v osvetljeni ali neosvetljeni različici ter jih lahko montirajo na različne površine, vključno s stavbami, konstrukcijami, strehami itd. Pred izdelavo projekta stranki predstavijo grafično simulacijo, dnevne in nočne poglede v več variantah, načrte, tehnično dokumentacijo ter način montaže, vse do skupnega zadovoljstva.

Izdelava folijskih reklamnih napisov za vse priložnosti

Podjetje ponuja tudi možnost izdelave folijskih reklamnih napisov, ki se odlično prilegajo avto-grafikam, izložbam, obvestilnim napisom in drugim namenom. Napisi se izrežejo iz kakovostne samolepilne folije s pomočjo CNC stroja ter nato prenesejo na želeni objekt. Ta hitra, enostavna in cenovno ugodna metoda omogoča trajno izvedbo napisov, za katero podjetje zagotavlja 7-letno garancijo na vplive vremena, krčenje ter obstojnost barv. Folijski reklamni napisi omogočajo oblikovanje napisov, logotipov, znakov, likov, simbolov itd. v različnih velikostih in barvah. Postanite opazni tudi vi z učinkovitimi in profesionalnimi reklamnimi napisi.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *