Dvosobno in trosobno stanovanje v četrtni skupnosti Šiška

Nakup stanovanja v Zgornji in Spodnji četrtni skupnosti Šiška v Ljubljani predstavlja odlično nepremičninsko naložbo, saj se stanovanjski bloki v tem predelu mesta nahajajo v mirnih in urejenih soseskah, blizu zelenih površin in parkov. Ta predel glavnega mesta je zelo priročen, saj se nahaja v bližini centra, hkrati pa omogoča enostaven in hiter dostop do avtoceste.  

Prodaja stanovanj v mestu Ljubljana je skoncentrirana na četrtne skupnosti v bližini središča prestolnice, saj se v neposredni bližini stanovanjskih stavb nahaja tudi vsa potrebna infrastruktura, kot je šola, vrtec, trgovine, banka, pošta in drugo. V zadnjem času pa se v Ljubljani odpira nepremičninski trg za ugoden nakup dvosobnih in trosobnih stanovanj v mestni četrti Šiška. Večje stanovanjske enote, največkrat polno opremljene in adaptirane, so namenjene parom, aktivnim družinam in družinam z otroki.  

Dvosobne bivalne enote v bližini centra Ljubljane 

Dvosobno stanovanje v četrti Šiška nudi funkcionalno razporejene bivalne prostore v izmeri od 60 do 80 kvadratnih metrov, vključno z balkonom in kletjo. Bivalne površine vključujejo vstopni hodnik, dva večja dnevno bivalna prostora s kuhinjo in izhodom na balkon ter eno spalnico in kopalnico. Stanovanjska zgradba se nahaja v mirni soseski v bližini narave. Nepremičnina je polno opremljena, z modernim pohištvom in opremo, zato je primerna za takojšnjo vselitev. 

Dvosobna bivalna enota v bloku ima tudi priključke za optiko, telefon in plin za ogrevanje. Znotraj stanovanjskega objekta se nahaja dvigalo, v garaži pod blokom pa je novim lastnikom nepremičnine na voljo pokrito parkirno mesto. 

Trosobne stanovanjske enote za aktivne družine 

Trosobne bivalne enote v izmeri od 80 do 100 kvadratnih metrov, vštevši bivalne površine, balkon in klet, so primerne za aktivne družine, ki želijo izkoristiti vse prednosti, ki jih ponuja udobno bivanje v bližini centra prestolnice. V celoti in po meri opremljena nepremičnina nudi funkcionalno razporeditev prostorov z vhodnim hodnikom, večjo dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, delovno in otroško sobo ter spalnico in prostorno kopalnico. Bivalna enota v bloku se prodaja s celotno opremo, zato je tudi primerna za takojšnjo vselitev. 

Pred in v okolici stanovanjske zgradbe je lastnikom na voljo lastniško parkirno mesto. Trosobna bivalna enota pa ima dva pomembna priključka; priključek za optiko in za ogrevanje. Če si želite ogledati dvosobno ali trosobno stanovanje v četrti Šiška v Ljubljani, lahko kontaktirate nepremičninske strokovnjake ali obiščete njihovo agencijsko spletno stran na naslovu www.mestonepremicnin.si, kjer lahko pregledate široko ponudbo stanovanj za prodajo v bližini centra Ljubljane. 

digitalni boni za nakup računalnika

Kaj vam dobrega prinašajo digitalni boni?

Digitalni boni so v zadnjem času precej pogosta tema. Imetniki bodo lahko tovrstne bone unovčili za nakup nove, obnovljene pa tudi rabljene računalniške opreme. V praksi to pomeni, da vam, če ste seveda imetnik, pripada na primer nakup prenosnega, tabličnega ali namiznega računalnika.

V tej kategoriji preberite še: