Industrijski transportni voziček za enostavno prevažanje tovora

Kvaliteten, lahek in ročno upravljan transportni voziček, izdelan iz aluminija, jekla ali najlona, je v industrijskih obratih, skladiščnih enotah in drugih podjetjih namenjen za prevažanje različnega tovora, pošiljk, palet, zabojnikov in drugo. Ta oprema vsekakor olajšuje delo delavcem v različnih industrijah, saj ima veliko nosilnost tovora, z nakladalnimi ploščami v različnih velikostih in kakovostnimi vrtljivimi ali nepremičnimi kolesi iz gume v različnih premerih. 

Praktičen transportni voziček je lahko izdelan za prevažanje različnih vrst tovora. Pri tem ima posebej oblikovana industrijska oprema za prevažanje pnevmatik vgrajene visoke ročaje, vozovi za prevažanje sodov pa dodatne trakove za čim bolj varen transport. Ročna tovorna oprema je lahko posebej izdelana tudi za transport po stopnicah, pri čemer je opremljena z ročaji z zaščito za roke, okrepljenimi nosilci za ročaj, podporno ploščo in tovorno ploščadjo ter drsnimi tirnicami za lažje premikanje po stopnicah. 

Različne funkcije industrijske opreme za prevoz težjih predmetov  

Za lažje doseganje višin in nakladanje predmetov iz stojal in regalov je transportni voziček lahko opremljen tudi z zložljivo lestvijo ali pa ima možnost nastavitve treh različnih položajev, ki jih je enostavno spreminjati. Poznamo pa tudi nekatere druge funkcije industrijske opreme za enostavno prevažanje težkega tovora

  • Trgovinski ročni voz z nožnim dvigalom in vrtljivimi kolesi z ročno zavoro je namenjen zlaganju in premikanju palet, pri čemer nožna pedala služijo za dvigovanje in spuščanje tovora. 
  • Razstavljiva nakladalna oprema za prevoz predmetov je izdelana iz trdnega jekla z galvaniziranimi diski, kjer so gornji pladnji pritrjeni na navpične nosilne profile, spodnji pladnji s predalom pa so trdno vgrajeni na vrtljiva kolesa. 
  • Večji tovorni voz z izvlečnimi policami je izdelan iz jeklene nosilne konstrukcije, ki ima izvlečne police in ploščadi različnih dimenzij in debelin. 

Nove tehnologije nakladalne opreme za prevažanje različnega tovora 

Inovativne tehnologije industrijske opreme za prevažanje težjih predmetov vključujejo tudi zložljive voze s policami, ki se enostavno zložijo, ko jih delavci ne uporabljajo. Prav tako ta oprema zavzame malo prostora, ko je zložena, zato je primerna za uporabo pri gradbincih na terenu ter v manjših in ozkih skladiščih. Poznamo pa tudi posebne tovorne vozove z ročnim upravljanjem, kot so: 

  • Inovativno oblikovan skiro je namenjen hitremu prevažanju tovora v notranjih prostorih. Nakladalni skiro je sestavljen iz mehanizma za vzporedno krmiljenje, koles iz polne gume ter proti zdrsne stojne površine. 
  • Industrijski voz za transport orodja je izdelan iz jeklene pločevine in sestavljen iz najlonskih koles, podnožnih plošč ter nosilnih okvirjev s stranskimi policami. 

Transportni vozički so na voljo za nakup v spletni trgovini na naslovu svedmach.si. Podjetje je specializirano za prodajo različne industrijske opreme in pripomočkov za transport. Med drugim pa lahko v spletni trgovini tudi najdete skladiščne regale in stojala, industrijske zabojnike in omare ter različne ročne viličarje. 

V tej kategoriji preberite še: