Otroška trgovina

Chebeltza.com je na slovenskem tržišču prisotna od leta 2008. A ta otroška spletna trgovinaje kar hitro pokazala, da se z njo ni za šaliti ter da želi svojim strankam ponuditi le najboljše . To se je pokazalo že kaj kmalu, ko so na slovensko tržišče začeli uvažati unikatne otroške igrače, ki jih pred tem v Sloveniji ni bilo mogoče dobiti.

Trg so dodobra pretresli z unikatnimi Monkey Toes, otroškimi čevlji na temo živali ter insektov. Od tu naprej pa so šle stvari za takrat še majhno otroško spletno trgovino le še navzgor. Otroška trgovina chebeltza.com je počasi začela navezovati stike s tujimi dobavitelji, ki so ponujali otroške igrače, ki jih do takrat v Sloveniji še ni bilo. Tako so se na slovenskem tržišču začele pojavljati blagovne znamke kot so Zoobie Pets, ki združujejo tri stvari v enem. So namreč plišasta igrača, mehka blazina ter topla odeja, vse v enem. Za zelo uspešne na slovenskem tržišču so se izkazale tudi igrače blagovne znamke Automoblox. Leseni avtomobilčki, ki jih bo vaš otrok brez skrbi sestavil, vi pa boste brez skrbi, ko se bo z njim igral, saj boste vedeli, da je igrača narejena iz naravnih materialov. »Zoobijem«, kot jim ljubkovalno rečejo naši najmlajši ter Autmobloxu so sledile še druge blagovne znamke, ki so se ena za drugo prodajale kot za med. Omenil bom le še MilkBand, saj je slednja zelo uporabna pri doječih mamicah, ki želijo imeti natančno evidenco nad dojenjem svojega malčka, pri tem pa s sabo ne mislijo tovoriti velikih dnevnikov ter raznih drugih pripomočkov. 

Poleg tega pa je chebeltza.com razširila svojo ponudbo tudi na otroške vozičke. So namreč edini ponudniki za vozičke Phil and Teds, ki so znani po svoji kompaktnosti, varnosti ter udobnosti. V svojo ponudbo pa so dodali tudi Olympia babyfon, ki je trenutno najbolje prodajan artikel v njihovi otroški trgovini. Z njim lahko nadzorujete spanec dojenčka iz druge sobe ali celo iz drugega nadstropja.

A to ni niti polovica stvari, ki vam jih otroška trgovina chebeltza.com ponuja. Obstaja še veliko izdelkov ter igrač, ki bodo vam olajšali delo z vašim otrokom, otroka pa zamotili za nekaj ur, da se boste vi lahko spočili. Obiščite otroško trgovino chebeltza.com ter se sami prepričajte o pestrosti njihove ponudbe ter o konkurenčnih cenah. 

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *