Zvočnik

Vaš gizmo si zasluži boljši zvok: prenosni zvočniki

Glasba ima veliko vlogo v življenju človeka že od prazgodovine. Že naši starši so imeli glasbo zelo blizu srca in tako je tudi danes. Vsak danje polno novih ustvarjalcev, ki stremijo k osvojitviji našega srca z njihovim delom. Povzpevajo se na raznorazne lestvice, nastopajo na različnih prireditvah, konec koncev se pa vsi dobri znajdejo na vaših super pametnih telefonih in majhnih napravicah, ki nam to glasbo predvajajo. Gizmo za vas predstavlja novodobne zvočnike, ki imajo izvrstno akustiko, poleg tega pa so še pametni skoraj tako kot vaši predvajalniki. Priročni prenosni zvočniki niso le šik, so tudi priročni in prenosljivi. Ste že kdaj bili na počitnicah pa niste imeli s sabo domačega kina? Marsikomu primankuje kdaj sebi domačih ritmov. Ne glede na to kje ste, pobrskate bo torbici ali nahrbtniku in že se znajde v vaši dlani prikupen zvočnik ”Sing” oziroma ”Sing 2”, katerega priključite v vašo napravo deluje na principu push open.

Zavrtite in razpre se zvočnik, ta pa bo več kot ojačal zvok na stopnjo poslušnosti za vse okoli vas. Ima tudi verigico, ki jo lahko vpnete na vaše ključe, da bo ”Sing” vedno z vami in vašimi ključi. Zraven dobite tudi polnilni kabel, ki ga priključite v računalnik preko USB priključka. ”Sing 2” zdrži kar do šest ur brez napajanja. Je majhen, mehek in kompakten zvočnik, glasnost pa regulirate kar z svojo napravo. Tudi Sing 2 vsebuje polnilni kabel, ki se priključi v vaš računalnik. Linija ”Sing” pride v črni in neonsko rumeni barvi, medtem ko ”Sing 2” pa je na voljo v modri, vijolični in zeleni barvi. Gizmova super ponudba sta tudi prenosna vibracijska zvočnika ”Vibronic” in ”Vibronic XL”, ki sta prava mojstra v predvajanju glasbe. Imata super oddajno moč Vibronic ima 5W in 600 mAh, njegov brat Vibronic XL pa 26W skupaj z 1000 mAh vgrajeno polnilno litijsko baterijo. Ker sta tako zelo pametna, imata tudi režo za micro sd kartico, preko katere lahko poslušate svojo glasbo in vgrajen radijski sprejemnik, ki vam omogoča poslušanje vaših najljubših postaj. ”Vibronic” serija je oblečena v elegantno črno z zapeljivimi detajli. 

Da boste pa še bolj uživali na svojem počivalniku, pa dobite zraven še priročen daljinski upravljalec. Vibracijski zvočnik vam da popolno izkušnjo, saj skozi vse ravne površine prenaša zvok preko vibracij, te pa vam zagotovijo izjemne basovske linije ne glede na to ali ste ob leseni mizi, na keramičnih tleh ali na kovinski ploščadi sredi morja. Pri nas pa imamo tudi prikupen zvočnik ”Eggy”, ki je majhen in kompakten, za katerega se vedno najde kakšen prazen žep, da bomo vedno in povsod imeli super izkušnjo s poslušanjem glasbe. Ne potrebuje napajanja, vendar vseeno dobro zvišuje jakost zvoka. ”Eggy” je na voljo v elegantni črni gumi, ta pa je oblikovana tako, da bo vaša naprava stabilna na ravni površini.
Zato pohitite in obiščite naše prostore ali spletno stran in se prepričajte sami v kakovost in ceno le-teh. Mi vrjamemo, da se bo našel tisoč in en pripomoček, ki ne le, da izgleda dobro ampak so tudi zelo kvalitetni.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *