Poganjalec za otroke

Če še pred časom niste vedeli kaj dejansko je poganjalec za otroke, potem ste danes s tem že verjetno seznanjeni.

Kako le ne bi bili, ko pa je poganjalec trenutni hit na otroški sceni. Pa vseeno, za vse tiste, ki jim izraz poganjalec za otroke še ni znan – poganjalci za otroke so podobni kolesom, le da nimajo pedal, ampak se otrok na njih poganja zgolj z nogami. Večinoma so poganjalci izdelani iz lesa. Nekateri poganjalci imajo tudi prilagodljiva ali odstranljiva sedišča, katera se lahko v samo nekaj trenutkih spremenijo v voz ali voziček. Omenjeni izdelki so namenjeni predvsem za otroke od leta in pol do treh lest starosti.

Otroci lahko poganjalec krmilijo na različne načine – odvisno od izkušenj vašega malčka. Krmiljenje je omejeno, kar daje našim malim nebogljenčkom še večji občutek varnosti in nadzora. Seveda je mogoče tudi neomejeno krmiljenje, vendar pa je to predvsem namenjeno za tiste malo večje radovedneže, ki so že bolj vešči v vsem tem upravljanju. Za omenjene je neomejeno krmiljenje celo dobro, saj se na ta način otrok tako nauči loviti ravnotežje s pomočjo zavijanja krmila in ne samo z nogami. Ko boste dobili občutek, da je vaš otrok že dozorel za neomejeno krmiljenje, morate samo prestaviti določen vijak »voila«!

Stvar je zelo preprosta. Celoten design poganjalca je izdelan tako, da omogoča otrokom razvoj sposobnosti lovljenja ravnotežja in kordinacije, pri vsem tem pa je najbolje to, da ni nevarnosti, da bi se otroci poškodovali.

Če so bili včasih za otroke in njihovo vožnjo namenjena samo otroška kolesa z dodatnimi koleščki za boljše ravnotežje, je danes povsem drugače. Poganjalec za otroke je resnično odlična stvar za učenje otroka ravnotežja, nadzora nad vozilom in še marsičesa drugega. Sedaj vam ni več potrebno biti neprestano tik ob otroku prvih nekaj ur »samostojne« vožnje, saj bo zaradi enostavnega sistema poganjalcev otrok to dosegel povsem sam.

Poganjalci so tako zagotovo zadetek v polno in tudi cene varirajo tako, da so dosegljive že skoraj za vsak žep. Sedaj pa le na lov za temi izjemnimi otroškimi vozili in še danes svojemu otroku polepšajte dan.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *