Vrtna kosilnica Greenworks serije 25302

Težava vrtne kosilnice Greenworks 25302 je, da ne bo pobrala ali zdrobila borovih storžev ali večjih vej. Dobro opravlja delo na manjših predmetih in vejah, vendar ga ne uporabljajte na prevelikih. Pobral bo borove iglice, vendar ne borovih storžev.

Edina druga skrb pri vrtni kosilnici Greenworks 25302 je, kako dolgo trajajo baterije. Če morate pokositi veliko dvorišče, za katerega potrebujete več kot eno uro, boste morda želeli uporabiti običajno bencinsko kosilnico. Obe bateriji naj bi trajali za približno 70 minut košnje, vendar lahko zdržijo manj, če imate zelo trdo ali bogato travo.

Kakšna je razlika med modelom 25302 50-cm in 25223 48-cm?

Obstaja nekaj glavnih razlik v teh modelih. Zraven razlike v rezalni glavi, ima 48-centimeterski model manjša rezila, zato ima manjšo rotacijsko težo, ki omogoča počasnejše vrtljaje na minuto, ko je to potrebno. Prav tako ima samo eno rezilo, ki jo poganja ena baterija. Iz mnenj uporabnikov je razvidno, da dvojni noži 50-cm “Twin Force” naredijo rezanje bolj gladko.

Druga velika razlika je v tem, da model 25223 prazni ostanke s strani in ne od zadaj (oba nudita možnost mulčenja in shranjevanje).

25302 50-cm ima tudi pametno tehnologijo rezanja, tako da na splošno bolje poskrbi za rezanje trave, saj je košnja učinkovitejša.

Kakšna je razlika med modelom 50-cm in modelom 25322 s 40-centimetersko glavo?

Edina razlika je v velikosti. Če imate večjo trato, boste morda želeli širšo rezalno glavo s katero boste naredili manj korakov. Za zalivanje trate pa vam služi pretočna črpalka, ki poskrbi za poganjanje vode po sistemu oziroma ceveh do rastlin. Vendar, če kosite strm hrib ali težje dostopna območja, je manjši morda boljša izbira, saj je lažji za uporabo in potiskanje

V tej kategoriji preberite še: