Vrtno pohištvo iz palet leta 2021 – hit ali zgrešena rešitev?

Ko iščete navdih za svoj vrt ali teraso, se je vredno vrniti nekaj sezon nazaj, ko je modno vrtno pohištvo iz palet postalo nesporen hit. Zelo pogosto se je pojavljalo tudi v restavracijah, kjer so ga običajno uporabljali na terasah lokalov itd. Zanimivo je, da je marsikdo izdeloval ali kupoval tudi paletne postelje, ki so bile kot nalašč za industrijske ali mladinske spalnice. Ali je danes terasno pohištvo iz palet enako iskano? Poglejmo, ali je še vedno v letu 2021 tako priljubljena nekoliko pozabljena moda na recikliranje.

Pohištvo za balkon, vrt in teraso – so palete še vedno v modi?

Seveda lahko v trgovinah najdete veliko fascinantnih predlogov iz palete, ki bodo videti estetsko dovršeni in vam bodo zvesto služili več sezon. Kljub temu pa vse pogosteje srečamo modernistično opremo, ki se spogleduje z minimalističnim modernim slogom.

Preberite naslednji članek: Izbira primernega kopalniškega pohištva

Ko izbiramo kopalniško pohištvo, je tako zelo pomembno, da posvetimo veliko pozornosti njegovim lastnostim. Pri tem pa moramo tudi upoštevati dimenzije samega pohištva kot tudi prostora, kamor ga bomo namestili.

Navsezadnje je treba vrtno pohištvo prilagoditi okolju. Če imate torej vrt ali dvorišče z veliko rastlinami, imate teraso/ vrtno lopo /pergolo/ gazebo z bršljanom in trto, se bodo paletne konstrukcije popolnoma ujemale s tem slogom ureditve. Vrt naj bo vaš zasebni azil, zato ga je treba prilagoditi vašim individualnim zahtevam. Torej trende uporabite kot svojevrsten navdih, ampak odločite se zavestno in na
podlagi lastnega okusa.

V tej kategoriji preberite še: