Brezrokavniki – nepogrešljiv kos oblačila v prehodnem obdobju leta

V svoji garderobni omari zagotovo shranjujemo tudi takšna oblačila, ki jih nase nadenemo v času, ko je čez dan prijetno toplo, zvečer pa precej hladno. Mednje sodijo brezrokavniki, ki so priljubljeni pri vseh generacijah in obeh spolih. Na voljo so v najrazličnejših podobah. Izbirate lahko med športnimi, športno-elegantnimi ali pa takšnimi za svečane dogodke na prostem.

Najboljši brezrokavniki za potovanja

Večina se navdušuje predvsem nad brezrokavniki, ki so hkrati videti dovolj športno, po drugi strani pa tudi elegantno. Takšen kos oblačila je primeren za vse vrste srečanj, zlasti na prostem. Najpogosteje pa brezrokavnik nadenemo, ko zunaj ni preveč toplo in niti preveč hladno.

Oblačila za prehodno obdobje

Zagotovo se vam je že pripetilo, da kdaj niste natančno vedeli, kaj pravzaprav obleči za ven. Po eni strani si niste želeli, da bi vas zeblo, po drugi pa vam ne bi smelo biti pretoplo. Obstaja kar nekaj različnih oblačil, ki so namenjena tako imenovanemu prehodnemu obdobju v letu. Tedaj so čez dan lahko precej visoke temperature, ob večeru pa se nenadno shladi. V tem primeru nam lahko zelo prav pride kakšna kakovostna prehodna jakna, ne nazadnje tudi dobro krojeni brezrokavnik.

Brezrokavniki za moške
Brezrokavniki so oblačilo za prehodno obdobje

Pri izbiri brezrokavnika bodite pozorni tudi na samo dolžino. Nekateri brezrokavniki segajo samo do pasu, spet drugi so nekoliko daljši. Izbirate lahko tudi med takšnimi, ki segajo skoraj do tal. Brezrokavnik do pasu je najpogostejša izbira moških. Po drugi strani pa se veliko predstavnic nežnejšega spola odloča za daljše, nekoliko bolj elegantne brezrokavnike. Slednji se lahko odlično kombinirajo z vsemi vrstami oblačil in ne nazadnje tudi z obutvijo.

Pisani otroški brezrokavniki

Seveda so brezrokavniki izjemno dobrodošli tudi za otroke. Vanje jih odenemo, ko se odločijo spomladi, ko temperature še niso najbolj visoke, igrati na prostem. Malčki takšna oblačila nosijo precej radi, saj jim v njih ne postane prevroče, četudi divjajo oziroma se nekoliko intenzivneje gibljejo. Tako kot pri drugi vrsti oblačil pa je treba tudi pri brezrokavnikih paziti na vrsto materiala, na samo zasnovo in ne nazadnje tudi na to, kako izgledajo.

Otroci se bodo še raje oblekli v pisane. Poskrbite, da bo na njih tudi kakšen motiv iz njihove najbolj priljubljene risane serije.

V tej kategoriji preberite še: