Zakaj so SoftShell jakne odličen promocijski tekstil?

SoftShell jakne so klasično športna vrhnja oblačila z materiali, ki so idealni za športne aktivnosti tudi v zimskih mesecih. Oblačilo je sestavljeno iz več plasti, ki ščitijo telo pred mrazom in vetrom. Prav tako so vetrovke zelo udobne za nošenje, mogoče pa jih je kombinirati z različnimi športnimi kosi oblačil. 

Ker so SoftShell jakne tako vsestranske, kot npr. brezrokavniki, jih podjetja lahko uporabijo za promocijski tekstil ali pa za personalizirana darila, ki jih podarijo svojim poslovnim partnerjem, zvestim kupcem ali zaposlenim. Ponudnik storitev natisne ali izveze logotip ali katero drugo sporočilo, ki predstavlja blagovno znamko podjetja, na oblačilo in tako ustvari popoln promocijski tekstil. Na eni strani bodo uporabniki to oblačilo radi nosili, na drugi strani pa bodo širili blagovno znamko podjetja. 

Toplo vrhnje oblačilo za mrzle dni 

Vetrovke iz več plasti tkanih materialov so priljubljene tudi zato, ker zadržujejo toploto in ne prepuščajo vode in mrzlega vetra. Hkrati zagotavljajo veliko mero udobja pri nošenju, ker niso povsem krojene ob telesu. SoftShell jakne so tudi zelo zračne in hkrati vodoodporne, zato se voda izlije iz vrhnje plasti materiala.  

Prejemniki personaliziranega darila v obliki vetrovke bodo veseli tudi tega, da je oblačilo enostavno za vzdrževanje, zato ga ni potrebno nositi v specializirano čistilnico. Vetrovko je mogoče oprati v domačem pralnem stroju pri temperaturi 30 do 40 stopinj Celzija. Pri nižjih temperaturah se ne bo poškodoval impregniran zaščitni sloj. 

Promocijski tekstil za rekreativne športnike 

Tople vetrovke z logotipom lahko podjetje podari tistim, ki se v prostem času udeležujejo različnih športnih aktivnosti na prostem. Športniki bodo takšnega darila najbolj veseli. Ta vrsta jaken je predvsem priljubljena med tekači, plezalci, kolesarji in pohodniki. Če podjetje pozna hobije in navade zaposlenih ali pa sodeluje s partnerskim podjetjem, ki je z dejavnostjo povezano s športom, tedaj so ta vrhnja oblačila idealna izbira za promocijski tekstil. 

Preberite naslednji članek: Učinkoviti triki za čiščenje belih tenisk

Teniske brez pomislekov sodijo v kategorijo najbolj priljubljene obutve na svetu. Takšna obutev pa ima lahko kar precej dolgo življenjsko dobo, če zanjo tudi ustrezno skrbimo. Potrbno se je navaditi sproti čistiti teniske. Morda se ti zdi, da pretiravamo, ampak resno! Kadarkoli vidiš madež, ga poskusi nemudoma očistiti. 

Kakovostne in ugodne SoftShell jakne za moške in ženske je mogoče naročiti na spletni strani habeco.hr. Ponudnik personaliziranih daril in promocijskega materiala nudi tudi profesionalno vezenje in tisk logotipov na oblačila in druge predmete. 

V tej kategoriji preberite še: