Plinski grelnik vode Eccotemp L5

V času pisanja je ta plinski grelnik vode uvrščen na drugo mesto na seznamu najbolje prodajanih grelnikov vode. Če iščete ocene grelnika Eccotemp L5, boste videli, da je prejel zelo dobre povratne informacije od mnogih kupcev. Na Amazonovi lestvici ima 4.4 od 5 zvezdic.

Povratne informacije strank za Eccotemp L5 so se izkazale za zelo spodbudne. Vendar pa je neizogibno dobila tudi nekaj negativnih ocen.

Poleg regulatorja so vključeni tudi številni drugi priključki: tuš šoba / komplet cevi, adapter za vrtno cev in paket strojne opreme. Šoba ima stikalo za vklop / izklop. Glava tuša omogoča prilagajanje vzorca vode po želji.

Običajna pritožba okoli tega grelnika je, da ne zmore delovati v vetrovnem okolju. Ta grelnik vode brez rezervoarja je namenjen za uporabo na prostem, vendar pa po mnenju številnih kupcev že majhen vetrič lahko ugasne plamen.

Nekateri so se pritoževali nad kakovostjo vključene dodatne opreme. Po mnenju številnih uporabnikov je glava tuša slabo izdelana. Glava tuša, ki pušča, morda ni velika težava, ampak je lahko nadležno in drago, če za njo ne poskrbimo pravilno.

Kljub kritikam, je večina strank imela zelo pozitivno mnenje o grelniku Eccotemp L5.

Ocenjevalci so bili zelo zadovoljni s tem, kako hitro segreva vodo. Ta del deluje kot je opisano; zagotovi lahko skoraj takojšnjo toplo vodo brez čakanja. Nekateri uporabniki so poročali tudi, da ta prenosni bojler ne uporablja veliko propana.

Kupci so tudi ugotovili, da je Eccotemp L5 lahko nastavljiv in enostaven za uporabo. Je majhen in potrebuje malo prostora. S težo okoli 6 kilogramov, ga je mnogo ljudi kupilo za kampiranje. Temperaturo in tlak vode lahko enostavno nastavite.

To je izjemen model v industriji zaradi svoje prenosljivosti. Možnost brez rezervoarja je poudarjena komponenta Eccotemp L5, ki loči grelnik od vseh drugih na trgu. Tuš brez rezervoarja je integriran z zunanjim tušem, zaradi česar je nenadomestljiva oprema za kampiranje in druge aktivnosti na prostem.

V tej kategoriji preberite še: