Nepozabna darila za valentinovo

Nikoli ni prezgodaj, da začnete razmišljati o darilu za valentinovo (https://goriladarila.si/122-darila-za-valentinovo). Svojo ljubezen presenetite s pazljivo izbranim presenečenjem, ki ji bo dokazalo, da mislite nanjo in jo imate radi. Z rožami in bombonjero ne boste zgrešili. Obema dodajte še eno posebno malenkost. Večina moških izbere parfum, set za ustvarjanje kopeli, darilni set z brisačo in kopalno soljo ali pa puhaste copate. Pomembno je, da vaše dekle vidi, da ste vložili veliko truda v iskanje popolnega presenečenja zanjo, ne glede na končno vrednost izdelka.

Presenečenje za oba

Darila za valentinovo so lahko namenjena samo eni osebi ali pa paru. Najbolje je, da eno leto kupite nekaj, ki je namenjeno samo njej, drugo leto pa kupite nekaj za oba. Izberite na primer set čokoladic, kopalne soli in svečke za romantično vzdušje. Naslednje leto pa kupite bon za vikend wellness v toplicah ali na morju. Odmik od vsakodnevnih težav bo blagodejen za oba, saj vaju bo sprostil in razbremenil. Privoščita si tudi romantično večerjo v prestižni restavraciji, kjer vaju bodo postregli kot kralja.

Praktično, a pozorno

Vi najbolje poznate vašo partnerico. V kolikor je bolj praktične narave, ji raje kupite nekaj uporabnega z dolgo življenjsko dobo. Kupite ji na primer kakšen kos bele tehnike ali pa gospodinjski aparat. Morda že dalj časa omenja, da potrebuje nov mešalnik ali pa palični mešalnik? Želi sama peči kruh, a si nikoli ne privošči nakupa kruhomata? Si je ogledovala aparat za gnetenje testa, a meni, da si ga ne morete privoščiti? Morda sanja o posebnem aparatu za kuhanje kave? Darila za valentinovo so lahko tudi praktične narave.

Podarite ji nepozabne spomine

Svojo boljšo polovico večkrat skozi leto odpeljite na romantičen izlet v večje mesto, na morje ali pa ob jezero. Posnemite kup različnih fotografij, jih natisnite in uokvirite. Slike ji podarite na valentinovo, skupaj z rožami, šampanjcem in čokolado. Izdelati lahko daste celo unikatne skodelice s citati iz vajinega skupnega življenja.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *