Domena hr je boljša izbira od comhr

Domena .hr velja za nacionalno domeno Hrvaške, ki jo lahko registrirajo tako fizične kot pravne osebe, vendar z nekaterimi omejitvami. Njena registracija vas bo stala okoli 100 evrov, iz česar lahko sklepate, da je domena .hr ena od najdražjih domen na svetu. Vsekakor pa obstaja še cenejša različica tovrstne domene. To je domena .com.hr, ki jo lahko registrirate kot fizična ali pravna oseba; in to brez omejitev za približno 10 evrov. 

Čeprav je mikavnejša cenejša ponudba, pa je potrebno izpostaviti prednosti dražje različice, torej domene .hr. 

Večje zaupanje med spletnimi obiskovalci na hrvaškem trgu 

Z uporabo domene .hr na spletni strani med spletnimi obiskovalci na hrvaškem trgu pridobite večje zaupanje. Večina med njimi preverjeno prepoznava razliko med domeno .hr in com.hr. 

Če želite višje uvrstitve med rezultati na hrvaškem trgu, bo .hr domena to zagotovo omogočala. Ker so pogoji težji in cene višje, je verjetnost, da je želena .hr domena še prosta, toliko večja. Z registracijo domene .hr boste na izjemno učinkovit način prehiteli svojo konkurenco na lokalnem trgu. Ali je želena domena .hr sploh prosta, lahko preverite tudi s pomočjo spleta. 

Preberite si še naslednji članek: Nov način za spremljanje osebne športne aktivnosti

Pametne zapestnice imajo vgrajene funkcije za prikaz našega napredka izgube kilogramov, pretečenih kilometrov ipd.

Domene ne prodajte ali ponujajte tretji osebi 

Ste vedeli, da je .hr domena ena od redkih domen, ki jih ne smete preprodajati? Če ste domeno torej registrirali, je ne smete ponuditi oziroma prodati tretji osebi. Na ta način je domena .hr še težje dostopna pravnim in fizičnim osebam, ki nimajo pogojev za njeno registracijo. 

V primeru da ste imetnik .hr domene, imate glede na napisano še večje prednosti pred svojo konkurenco na hrvaškem trgu, ki mora, na primer, namesto domene .hr uporabljati drugo domensko končnico

Preberite si še naslednji članek: Vmesnik za upravljanje z našo spletno stranjo

Pri vzpostavitvi naše spletne strani bo vedno lažje, če lahko z njo upravljamo preko grafičnega vmesnika. To pa nam nudi cPanel.

Hrvaški poštni naslov ali registrirano podjetje 

Pogoj za registracijo .hr domene je hrvaški poštni naslov ali pa na Hrvaškem registrirano podjetje. 

Takšna .hr domena se lahko registrira za obdobje enega leta. Kasneje se domena lahko tudi podaljša. Če jo imate namen registrirati in izpolnjujete vsaj enega od navedenih pogojev, je čas, da si izberete tudi pravega ponudnika za tovrstno registracijo. Odličnega ponudnika lahko najhitreje najdete kar s pomočjo spleta.  

V tej kategoriji preberite še: