Postelje

DOBRO SPANJE SEDAJ ZAČENJAMO Z NOVIM ZNAKOM BERNARDA

Nekateri verjamejo, da spanje zmanjšuje dobo življenja, prav nasprotno- spanje je nujno potrebno in osnova za zdravo življenje.
Dober spanec ima izjemno velik vpliv na človeško zdravje, ker se človeško telo s spanjem obnavlja telesno in duševno.

Postelja obstaja od nastanka človeka. Z njo se srečujemo od začetka pa do konca življenja. V njej se rodimo in odraščamo, imamo radi in počivamo, krepimo in sproščamo,lenarimo in premišljujemo. Pravimo tudi, da na svetu obstajata samo dve stvari, ki sta pomembni: DOBRA POSTELJA IN DOBER PAR ČEVLJEV, ker, ko nismo v enem, smo v drugem. Danes je postelja vsakdanja stvar, da o njej ne premišljujemo, samo takrat, ko jo kupujemo. Postelja mora zadovoljiti veliko zahtevnih parametrov, ki se jih ne zavedamo, šele takrat, ko začnemo iskati SVOJO POSTELJO. Postelja mora biti iz naravnih materialov, trajna, elastična, udobna, zdrave klime z dobro vodljivostjo toplote in vlage. In to ni vse. Posteljni sestav, ki ga sestavljajo, podloga, ležišče- vzmetnica, vzglavnik in pokrivalo, odvisno od potrebe, navade in individualne značilnosti vsakega, medsebojno usklajene. S tem dosežemo interakcijo vseh elementov, ki bi v spanju naša čutila bila zadovoljna, sen kvaliteten, a telo spočito.

Torej. Od vsega navedenega lahko zaključimo, da z izbiro postelje istočasno odločate tudi o tem, kakšen bo dan, ki je pred vami. Če izberete nekatero iz ponudbe v BERNARDI, Vam zagotavljamo zbujanje z nasmeškom, z odhodom na spanje pa, po poti mirnih sanj. S posteljnimi sestavi BERNARDA se bo gost v hotelu počutil, kot doma. Za domačo uporabo ponujamo individualno rešitev za vsakega. Ko ste utrujeni, zaspani ali imate zdravstvene težave prva misel je UDOBNA IN TOPLA POSTELJA. Prava formula za udobno spanje je postelja po meri človeka, ki v njej spi. Dobra postelja mora odgovarjati meram človeka, držati telo in podpirati hrbtenico v naravnem položaju, ter varovati PRAVILNO razdelitev mase telesa na površino ležišča. To omogočajo posteljni sestavi BERNARDA.

V naši ponudbi se nahajajo postelje: z vzmetnim jedrom ( Savoy ), z elastično letvičasto podlogo ( Pallas ) in večnamenske postelje ( Emil, kotna garnitura Boris, Tanja). Ponujamo Vam še več vrst vzglavij in velik izbor tkanin ( blaga ) za individualno izdelavo postelje s strani kupca. Box postelje BERNARDA v kombinaciji z odgovarjajočo konstrukcijo ležišča- vzmetnice pravilno podpirajo naravno obliko hrbtenice. Znaki neustrezne postelje so bolečine v vratu in predelu hrbta pri vstajanju, bolečine in krči v nogah. S spanjem na slabi postelji se hrbtenica ne more razbremeniti. V sodelovanju z interdisc. strokovnjakom za problematiko spanja in sedenja, nudimo tudi individualno rešitev, kot so efekt dvakratne elastičnosti, tj., da vzmetnica ne leži na trdi podlagi, ampak elastični ter s tem razbremeni in ne trpi celotne teže, razporedi se na posteljo tudi do 30%. Na ta način se vzmetnica kvalitetno prilagaja na telo. Tako je posteljni sestav trajnejši, ker ni 100% obremenjen s ciljem boljše udobnosti in kvalitete spanja.

DOBER SPANEC ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE.

VAŠA BERNARDA

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *