Nadstreški

Pri gradnji hiše in notranjem ter zunanjem opremljanju se srečujemo z mnogimi novostmi in malenkostmi, na katere sprva sploh ne pomislimo. Ena od teh podrobnosti so tudi nadstreški nad vhodom v naš dom. Nadstreški za vhodna vrata so idealna zaščita proti vetru, pred dežjem in snegom. Večja zaščita kot nadstrešek je vetrolov, ki je primeren sploh v primorskem podnebnem območju. V teh predelih večkrat piha močna burja, ki lahko povzroči tudi veliko škodo v vsakdanjem življenju.

Zaradi tega so nadstreški ali vetrolov v teh krajih idealna zaščita vhoda pred vremenom. Vgradnja nadstrešnice je ponavadi dokaj enostavna, saj se le pritrdijo na stensko površino nad vrati. Poleg nadstreška nam je na voljo tudi dodatna zaščita pred nepričakovanimi vremenskimi vplivi v obliki stenske zaščite. Nadstreški so dostopni v različni dimenzijah, okvirjih in barvah. Ponavadi imajo nadstrešnice več let garancije, kar še pripomore k lažji odločitvi za nakup. Če želimo, lahko kupimo tudi gotove nadstreške. Gotovi nadstreški so na voljo tudi kot vremenska zaščita za avtomobile.

Ta vrsta nadstreškov je v osnovi dobavljiva v svetlo sivi, rjavi in beli barvi. Njihova vgradnja je enostavna, saj se v celotnem kompletu dobijo vsi potrebni deli, ki se jih nato sestavi. Dimenzije gotovih nadstreškov se razlikujejo glede na širino, globino, notranjo višino, dolžino, zunanjo višino, število plošč in število stebrov. Ob naročilu se moramo odločiti tudi glede vrste polikarbonatne plošče in na kateri strani želimo imeti odtočno cev iz integriranega žleba. Za priznane gotove nadstreške Alutec je garancija 15 let na konstukcijo. Kot je bilo že napisano, si lahko poleg nadstrešnice nad vhodom privoščimo tudi nadstrešek za naš dragoceni avtomobil.

Avtomobilski nadstrešek je namenjen predvsem zaščiti avtomobila pred raznimi vremenskimi vplivi, kot so sneg, dež, sonce in v vročih poletnih mesecih, toča. Nadstreški za avtomobile ščitijo avtomobil pred mehanskimi poškodbami in bledenjem barve, kar nam je še posebej pomembno, če imamo čisto novega jeklenega konjička. Nadstreški nam prihranijo mnoge skrbi, ki bi jih lahko imeli zaradi vremenskih nevšečnosti, ki so vsako leto bolj pogoste in seveda si tudi naš avtomobil zasluži najboljše varstvo. Nadstreški za vhodna vrata in za avtomobil so torej odlična zaščita pred vremenskimi neprijetnostmi in nam lahko prihranijo mnogo časa.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *