Lak za nohte

Je lak za nohte obvezna oprema vaše kozmetične torbice? Potem berite dalje, razkrili vam bomo, kaj vaša manikira pove o vas in katere barve so letos še posebej »in«.

Si rade ustvarite francosko manikiro? Čeprav je baje totalno iz mode, je še zmeraj sinonim za klasiko in se poda k vsem oblačilnim kombinacijam in dogodkom: primerna je tako za v službo, svečane dogodke in poslovne priložnosti. Če same prisegate na francosko manikiro, ste rade v zavetju udobja in klasike, si na vsake toliko časa vseeno privoščite nekaj več drznosti.

Lak za nohte v rdeči barvi je prva izbira vseh tistih deklet in dam, ki so drzne, strastne, samozavestne in empancipirane. Rdeča barva je tudi skozi zgodovino gledano vedno poosebljala strast in seksapil, a lak za nohte v rdeči barvi je bil dolgo časa značilen samo za lahka dekleta. Ne verjamete? Kar vprašajte vaše starše in stare starše, če so si upali v šolo z rdeče pobarvanimi nohti!

Za lak za nohte v rožnatih odtenkih se običajno odločijo dekleta, ki so po duši nežna, so večne idealistke in romantične sanjačice. Rožnata barva že od nekdaj deluje izrazito ženstveno ter nežno in če ste ena izmed tistih, ki si nohte pogosto barva v rožnate odtenke, ste tudi gotovo bolj umirjene narave od tistih, ki prisegajo na rdeč lak za nohte.

Kateri lak za nohte pa bo najbolj »in« v prihajajoči zimi?

Gotovo ne boste zgrešile, če si boste izbrale lak za nohte v pastelnih odtenkih. Nič ne skrbite, če bodo vaši nohti delovali nenaravno in umetno, prav tak videz je v tej prihajajoči sezoni najbolj zaželen!

Da boš čim bolj moderna, ti svetujemo lak za nohte v pastelni bež, sivi ali rjavi barvi. Za tiste dni, ko pa si želiš popestritve, izberi lak za nohte v pastelno viola ali oranžni barvi!

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *