Najem jadrnice

Najem jadrnice za nepozabne družinske počitnice

Bi radi doživeli poletne počitnice na morju v krogu svojih najdražjih? Potem je najem jadrnice idealna izbira, da se z družino prepustite sončnim žarkom, bučanju valov, kriku galebov – skratka vsem užitkom, ki jih nudi družinsko jadranje.

Ali je najem jadrnice primeren za  našo družino?

Tovrstna dopustovanja zahtevajo nekaj prilagajanja. Ko načrtujemo najem jadrnice, moramo vedeti kakšno vrsto udobja in varnosti si želimo. Predvsem se posvetujmo s strokovnjaki in ocenimo naše znanje o varnosti in izkušnjah z jadranjem. Naj bo varnost naše družine na prvem mestu. Ne pozabimo pa tudi na udobje, ki bo godilo nam in preostalim družinskim članom. Tako bodo počitnice z najeto jadrnico čudovit spomin. Med samo plovbo pa se bo razlegal razigran otroški smeh, kriki ugodja in zadovoljstvo partnerja.

Družinski najem jadrnice za potovanja

Privlačna izbira preživetja časa z majhnimi ali malo večjimi otroki je lahko najem jadrnice za daljša potovanja po morju. Že nekaj družin s predšolskimi ali šoloobveznimi otroci, se je odločilo potovati po morju in tako preživeti čas v zbliževanju s svojimi dragimi. Najem jadrnice in potovanje z njo poveže družino, ker je sodelovanje in sožitje na daljšem potovanju z jadrnico izjemnega pomena.

Vsekakor potrebujemo veliko poguma, znanja in odločnosti, da se odločimo za družinski najem jadrnice in tako obiščemo sanjske kotičke z izbrano jadrnico. Vendar – kar zberimo ta pogum. Verjemite, ne bo vam žal, ko se enkrat začne prava družinska avantura na morju.

Poletni najem jadrnice   

Če nimate želje potovati po svetu z najeto jadrnico, je prava izbira poletni najem jadrnice v času šolskih počitnic. Skupaj z družino obiščimo želene kraje upoštevajoč želje vseh članov posadke ter sklenimo kompromisne dogovore v primeru razhajanj.

Ali bo najem jadrnice zadostil našim pričakovanjem?

Če nas tovrstne počitnice privlačijo ali so nam izziv, nam bo na poti bolj ali manj prijetno. Ko poskrbimo za varno in udobno plovbo, se prepustimo uživanju, sončnim žarkom, bučanju valov in občudovanju morskih živali, ki nas bodo spremljale na plovbi. Poleg skrbi za varno plovbo, poskrbimo za primerno zaščito pred sončno pripeko s sončnimi očali, kapo ali senčnikom in primerno kremo za sončenje.

Če smo uredili tudi potrebna zdravstvena zavarovanja smo na pravi poti, da je najem jadrnice uvod v nepozabne družinske počitnice. Da bodo res nepozabne in trajne, zabeležimo naše potovanje s fotografijami in filmi. Družinsko jadranje se bo izteklo, barko bomo vrnili – a čudoviti družinski spomini bodo ostali za vedno!

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *