Paketna dostava

Pošta ali paketna dostava pomembne dokumentacije

Zaposlena sem kot administratorka v odvetniški pisarni, kar pomeni, da se večino svojega delavnika dejansko ukvarjam s »papirologijo« in njeno obdelavo. Poleg tega skrbim tudi za sprejemanje in odpošiljanje pošte, in ker odvetnike mnogokrat čas precej priganja pri vlaganju različne dokumentacije na sodišča, je hitra dostava pošte za nas izjemnega pomena. 

Pri tem seveda ne gre za skromna pisma, temveč pogosto tudi za večje kupe dokumentacije, ki jih je potrebno dostaviti, zato lahko delo opravi zgolj pošta ali paketna dostava, ki ji dejansko lahko zaupaš – nenazadnje ni pomembna zgolj hitrost in točnost pri dostavi, temveč je pogosto potrebno poskrbeti tudi za nakup sodnih kolekov in podobno, prav tako pa moraš dostavljavcu zaupati, da dragocenih dokumentov ne bo izgubil – to bi bila za naše stranke katastrofa, za odvetniško pisarno pa bi zagotovo predstavljalo tveganje izgube ugleda, da ne govorim o drugih posledicah.

Pri dostavi pisem in paketov, ki vsebujejo dokumentacijo, se zato že nekaj let zanašam na kurirsko službo, ki mi jo je sicer priporočila znanka, ki dela v računovodskem podjetju. Tudi ona je namreč potrebovala to kar ponuja zanesljiva dostava paketov, saj ravno tako pogosto pošilja dokumente na Davčno upravo in druge institucije. Ker je bila s kurirsko službo zadovoljna, saj niso niti enkrat zamudili ter so vedno opravili vse, kar je bilo poleg dostave še potrebno, jih je priporočila tudi meni. Tako lahko rečem, da sem se za kurirje odločila predvsem na podlagi odličnega priporočila osebe, ki ji zaupam – zgolj na podlagi promocijskega materiala ali zagotovila same kurirske službe, da so »enostavno najboljši«, ne bi nikoli mogla sprejeti odločitve.

Z omenjeno kurirsko službo sedaj sodelujem že nekaj let. Za njih imam samo pohvale! Nikoli ni šlo nič narobe, za kurirja pa mi skoraj vedno pošljejo istega fanta, tako tudi nimam dela z razlagami, kaj in kako je treba narediti – odlično se že znajde.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *