Reševanje podatkov

Reševanje podatkov je dejavnost, ki je večina ljudi potrebuje zelo redko, ali pa nikoli. A kadar jo potrebuje je to navadno v tistem trenutku najpomembnejša stvar na svetu, pa naj izgubljeni podatki pomenijo izgubo posla, ali pa dragocenih spominov. Seveda vsi vemo, da je najboljša zaščita izdelava varnostnih kopij, a to zelo redki med nami počnejo redno.

V primeru okvare pomnilnega medija (največkrat to seveda pomeni trdega diska) je predvsem pomembno ohraniti mirno kri. Predvsem ne poskusati s samostojnim reševeanjem in pomočjo sosedovega guruja, saj lahko ravno ti postopki dokončno uničijo podatke, ali pa vsaj močno otežijo profesionalno reševanje podatkov.

Tehnologija, ki je danes na razpolago vrhunsko opremljenim laboratorijem za reševanje podatkov je za navadnega smrtnika povsem nepredstavljiva, saj posebne elektronske naprave in pripadajoča programska oprema omogočajo branje iz resnično močno poškodovanih medijev. Zato se čimprej odpravite v pravi profesionalni center za reševanje podatkov Kotar – pomoč je dosegljiva 24 ur na dan, na telefonski stevilki 031-692-555.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *