Elektronska varuška

Babyfon Olympia Nanny

Babyfon, nekateri mu pravijo kar elektronska varuška, je zagotovo nepogrešljiv pripomoček pri varstvu dojenčka. Ker otroci za spanje potrebujejo mir in tišino, nikoli ne spijo v isti sobi, v kateri starši opravljajo svoja vsakodnevna opravila. Zato se kaj rado zgodi, da starši ne slišijo, da se je dojenček prebudil in da se joče. V tem primeru na pomoč priskoči babyfon. Osnovna funkcija babyfona je enostavna. Elektronska varuška se uporablja za prenos zvoka iz prostora, kjer spi otrok v prostor, kjer so starši. Prenos zvoka poteka samo enosmerno, kar pomeni, da boste vi slišali otroški jok, otrok pa ne bo slišal, da vi ravno pomivate posodo.
 
Eden izmed babyfonov z najboljšim razmerjem med funkcijami in ceno ta trenutek na trgu je zagotovo babyfon Olympia Nanny, proizvod priznanega nemškega izdelovalca Olympia. Poleg kakovosti, na katero imate tudi garancijo, ga odlikujejo tudi številne dodatne funkcije ter seveda cena, ki je v otroški trgovini chebeltza.com res ugodna in nižja od konkurenčnih elektronskih varušk.
 
Komplet babyfon je sestavljen iz dveh enot: iz enote za starše ter iz enote za otroka. Enoto za otroka enostavno namestite v otrokovo sobo in priklopite na električni tok. Enoto vklopite in že imate vse pripravljeno za spremljanje vašega otroka med spanjem. Otroku lahko elektronska varuška zavrti uspavanko prav tako pa ima enota ima vgrajeno tudi nočno lučko. Aktivacija z govorom ali šumom poskrbi, da zagotovo ne boste zamudili nobenega joka vašega otroka.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *