Pajkice za vse vrste rekreacij

Pajkice so priljubljen kos oblačila, ki ga lahko najdemo tudi imenom legice ali triko. Gre za tesne dolge hlače, običajno pa veljajo za žensko oblačilo. Pajkice najpogosteje ločimo glede na njihovo dolžino. Tako poznamo dolge pajkice, ki segajo od pasu do gležnja, kratke, kapri oziroma tričetrtinske pajkice, sedemosminske ter pajkice najkice. Narejene so iz raztegljivih tkanin, kot so elastan, bombaž, bambusova ter poliestrska vlakna ter podobno. Med najbolj priljubljenimi vrstami glede na namen uporabe pa so vsekakor športne pajkice.

Zračne in odporne na vodo

Športne pajkice so posebna vrsta pajkic, ki se od drugih vrst razlikujejo že po svoji sestavi. Narejene so iz prijetnega in kakovostnega materiala. So zračne in imajo povečano odpornost na vodo. Za odlično prileganje poskrbi elastičen pas, ki je pogosto dodan takim vrstam pajkic. Primerne so za vse športne aktivnosti.

Športne pajkice

Ženske tekaške pajkice

Med športnimi pajkicami so zelo priljubljene ženske tekaške pajkice. Vemo, da je tek pri nas in tudi drugje po svetu vedno bolj priljubljena športna aktivnost. Če želimo, da se med njo dobro počutimo, potrebujemo primerna oblačila.

Ženske športne pajkice, ki so namenjene za tek, so pogosto opremljene s posebnimi odsevnimi elementi za večjo vidljivost. Pohvalijo se lahko z izjemno dobro toplotno izolacijo. Njihova notranja stran je lahko kosmatena, kar tekačicam zagotavlja še dodatno toploto in udobje. Pajkice te vrste se zaradi ergonomske oblike popolnoma prilegajo našemu telesu.

https://www.youtube.com/watch?v=YDG6Govo2pA

Športne tekaške pajkice so narejene iz mehkega materiala, ki nas nikakor ne ovira med gibanjem. Z njimi nam je v največji meri zagotovljeno odvajanje vlage od telesa, zato smo v njih vedno suhi.

Trgovina za pse

Če na tek ali športno rekreacijo radi s seboj peljete svojega psa, lahko vse potrebno najdete v trgovini za pse, od ovratnic, povodcev, igračk, sredstev proti klopom in seveda tudi kvalitetno in raznoliko hrano za psa. Preberite več …

Največja ponudba športnih pajkic

Če smo pristaši športnih aktivnosti in nimamo še primernih oblačil, ki bi nam zagotavljala, da se bomo med vadbo odlično počutili, potem je potrebno poskrbeti za nakup take opreme. Športne pajkice, ki so nujni del opreme za vse vrste rekreacij, lahko kupimo v spletni trgovini, ki nam ponuja zelo bogato ponudbo pajkic vseh velikosti, barv in debelin.

Spletna trgovina nam ponuja športne pajkice najbolj priznanih proizvajalcev ter blagovnih znamk. Obenem so prav vse od njih ergonomsko oblikovane. To jim omogoča, da so še bolj priljubljene pri uporabnikih, saj se jim kot take popolnoma prilegajo na njihovo telo.

Kape so odlična rešitev tudi za poslovna obdarovanja. Preberite več …

SoftShell jakne so med najbolj iskanimi, naročajo pa jih najrazličnejša podjetja, od multinacionalk do majhnih podjetnikov. Zakaj? Preberite več …

V tej kategoriji preberite še: