Kateri otroški voziček je najboljši?

Ko starši začnemo iskati opremo za otroka mu želimo ponuditi najboljše. Toda kateri so najboljši otroški vozički? Odgovor je enostaven. Najboljši voziček je tisti, ki se prilagaja vašemu načinu življenja. Če se dosti vozite z avtom, potem mora biti lahko zložljiv in kompakten.

 Če radi tečete, si lahko omislite voziček namenjen teku. Če radi hodite na pohode v naravo, potem potrebujete voziček z robustno konstrukcijo in velikimi kolesi. Pomembno je, da prej razmislite kaj potrebujete od vozička, potem pa se lotite izbora.

Priporočam, da si napišete kratek seznam željenih lastnosti, ki ga kasneje uporabite pri izbiri vozička. Vsekakor je to najboljši način za izbor otroškega vozička (http://www.chebeltza.com/oprema/otroski-vozicki.html), saj omogoča, da se nam voziček prilagodi.
V nasprotnem primeru pa nas bo le ta oviral in frustriral.

Je še kaj pomembnega pri izbiri?

 Osebno toplo priporočam prevleko za dež, ter prtljažnikom na podvozju. Obe od teh lastnosti bistveno olajšajo uporabo vozička. Če boste nabavili voziček, ki ima napihljiva kolesa lahko že kar vnaprej kupite tudi rezervne zračnice, saj se bodo neizogibno kdaj tudi predrle. Vsekakor je izbira otroškega vozička velika investicija.

Vendar pa je bolj kot to pomembno, da nam voziček služi in nam ne jemlje časa in živcev. Če si ne morete privoščiti dražjih vozičkov, razmislite tudi o nakupu rabljenega. Bolje rabljeni, kvalitetni voziček kot pa novi, poceni, vendar nekvaliteten.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *