Stranski učinki Adrafinila

Je topen v destilirani vodi, zato ga lahko zmešate v vodo ali sok in ga pijete na prazen želodec, da dobite najboljše rezultate.
Najbolje je, da ga vzamete zgodaj zjutraj, saj so nekateri uporabniki povedali, da imajo težave s spanjem, če so Adrafinil vzeli popoldne ali zvečer.
Ker droga lahko vpliva na jetra, je Adrafinil najbolje uporabljati redko ali v ciklusih. Če se odločite za cikluse, vam priporočam, da upoštevati 3-tedenski ciklus (dva tedna jemanja, en teden brez).


Dolgotrajno jemanje Adrafinila lahko povzroči razvoj tolerance proti drogi, zato boste morali za doseganje enakih rezultatov jemati vedno več.

Stranski učinki

Bodite previdni, tako kot pri jemanju drugih pametnih drog,
Adrafinil je odlična pametna droga za tiste, ki potrebujejo občasno pomoč pri delu (dolge delovne ure ali nenavadne izmene). Ni priporočljivo, da ga jemljemo redno.
Stranski učinki Adrafinila so precej podobni tistim pri Modafinilu. Med njimi so glavoboli, povišan krvni tlak, slabost in želodčne težave. Lahko povzroči težave pri spanju ali celo halucinacije.

Poročali so tudi, da je Adrafinil blag zaviralec apetita, kar je lahko dobra ali slaba stvar.
Odločitev bom prepustil vam.
Zadnja stvar, ki jo je treba obrazložiti, je učinek Adrafinila na jetra.

Dokazano je, da Adrafinil povečuje število jetrnih encimov. Zaradi tega pride, ker se droga mora razgraditi v jetrih, preden začne delovati. Medtem ko povišane vrednosti jetrnih encimov same po sebi morda niso nevarne za zdravje, lahko to vpliva na vse druge zdravstvene težave, ki jih imate, zato bodite pozorni na ta podatek.

V tej kategoriji preberite še: