Se zanimate za inštrukcije fizike?

Na vseh stopnjah (osnovna šola, srednja šola, fakulteta) je fizika eden izmed predmetov, pri katerem učenci, dijaki oziroma študenti največkrat zaprosijo za zunanjo učno pomoč. Po drugi strani pa je fizika izjemno zanimiv predmet, pri katerem večina celo uživa, če je snov predstavljena na pravi način. Predvsem je pomembno, da se že v začetku spoznavanja s predmetom postavi trdna osnova. Zato je pomembno, da se že v osmem razredu osnovne šole odločite za inštrukcije fizike, če so se pri otroku pojavile prve težave. Na voljo pa smo vam seveda tudi za ostale zahtevnostne stopnje in za številne druge predmete, od slovenščine in tujih jezikov do matematike, statistike, kemije in elektrotehnike.
Inštrukcije fizike in pretvarjanje merskih enot
S pretvarjanjem enot se osnovnošolci srečajo že pri matematiki, a bolj intenzivno se pretvorb lotijo v osmem razredu pri predmetu fizika. Merske enote in njihovo pretvarjanje je osnova, brez katere globlje poznavanje fizike pravzaprav ni mogoče, zato je izjemno pomembno, da učenci snov resnično obvladajo. Obenem pa drži tudi to, da so ravno merske enote in njihovo pretvarjanje največkrat ahilova peta osnovno- in srednješolcev. Inštrukcije fizike lahko te težave odpravijo. S praktičnimi prikazi in posamezniku prilagojeno razlago bomo poskrbeli, da bo vaš otrok razumel snov, z vajami pa bomo zagotovili, da bo ta dobro utrjena.
Zagotovilo za uspešne inštrukcije
Ponudba za inštrukcije iz fizike je na trgu bistveno manjša, kot za nekatere druge predmete. Pri nas vam nudimo kakovostno učno pomoč tudi s tega področja. Najboljše zagotovilo za uspešne inštrukcije fizike in drugih predmetov sta naša strokovnost in naše zadovoljne stranke. Ne moremo vam obljubiti, da bo ravno vaš otrok po obisku pri nas postal velik navdušenec nad fiziko, lahko pa vam zagotovimo, da bo popravil svojo oceno in poglobil svoje znanje. Naklonjenost do predmeta navadno sledi temu, da ga učenec razume.

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *