Najbolj drzni podaljški za lase

Podaljški za lase niso uporabni samo takrat, ko si želiš čez noč imeti lase, dolge do sredine hrbta, temveč tudi takrat, ko si želiš imeti frufru za eno noč, izjemno razkošen čop (konjski rep) ali pa si želiš tvojo pričesko popestriti z odštekanimi prameni ali dread locki.

Podaljški za lase v obliki dread lockov so za tiste, ki jim je tak način življenja blizu in kot zanimivost pa lahko povemo, da je ta vrsta podaljškov običajno narejena iz sintetičnih las, saj so v tem primeru veliko lažji za vzdrževanje. Verjetno si tudi slišala za clip on podaljšek za lase, s katerim si pri priči ustvariš zapeljiv frufru. Za najboljši rezultat ti lahko tvoja frizerka clip on frufru postriže tako, da ti bo pasal na tvojo obliko obraza ter ti ga pobarva, da se bo skladal s tvojo naravno barvo las.

Najbolj divja dekleta pa si omislijo lasne podaljške v obliki pramenov najbolj norih in odštekanih barv: fluorescentno modre, roza, zelene ali pa potiskane pramene v najbolj divjih kombinacijah: zebrasti, tigrasti in lepoardji potiski. Tej podaljški za lase obstajajo večino v clip in obliki, saj bi bilo morda nekoliko drzno, da bi v šolo ali službo prišle s prameni, ki spominjajo na leoparda ali pa z divje roza dodatki v laseh. Prameni s kristalčki v tem primeru izpadejo popolnoma nedolžni! Ker domišljija prozvajacev ne pozna meja, si lahko omislite tudi clip on pramene z umetnim perjem. Kateri podaljški za lase pa se vam zdijo najbolj drzni?

V tej kategoriji preberite še:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *